Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است که در بخش «‌درددل مردم» پنجره‌ای به سوی شما گشوده‌ایم تا مشکلات خود را با ما در میان بگذارید. بدیهی است در بسیاری از موارد مطرح شده امکان قضاوت برای الف وجود ندارد. به همین دلیل در انتظار پاسخ مسئولان و دستگاههای مربوطه خواهیم بود که در همین بخش منتشر خواهد شد.

شما می توانید مسایل و مشکلات خود را در بخش کامنت‌های ذیل همین مطلب ارسال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطلب هر روز با پیام های شما بروز خواهد شد.


چند نکته :
۱- مطالب حتی المقدور کوتاه و بدون حاشیه روی نوشته و به موضوع اصلی مورد نظر پرداخته شود. در نوشتن دقت کنید مطالب، مفهوم و روشن بیان شوند.
۲- فقط مشکل و مساله خود را مطرح و از اظهار نظر یا ابراز همدردی خودداری کنید. 
۳- در صورتی که مطلب نیازمند الصاق تصویری از مدارک بود حتما به پیوست ارسال گردد.
۴- در مواردی ممکن است دستگاه مربوطه نیازمند ارتباط با نویسنده مطلب باشد در صورت تمایل نام و نام خانوادگی و شماره ای برای تماس اعلام نمایید.
۵- به مشکلات مطرح شده قبلی در این صفحه پاسخ ندهید و مشکل خود را نیز به صورت مستقل از آن ها بنویسید.
۶-بدیهی است پیامهای حاوی توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نخواهد شد.

**********************************

 

25/آبان/۹۹

 

 

لطفا به داد دانشجویان دکترای دانشگاه آزاد که بر اساس بخشنامه های زمان ورودی ، مقالات وزارتین و isi و پایان نامه را انجام داده اند و آماده دفاع و فارغ التحصیلی هستند برسید .دانشگاه آزاد از ۱۵ آبان امسال بخشنامه ای را گذاشته و عطف به ما سبق کرده و صرفا به دنبال کسب درآمد و تطویل و نا امید کردن جوانها و دانشجویان و خروج ارز از کشور هست و کاملا بخشنامه به ضرر دانشجویان و جو مملکت و کشور می‌باشد و اصلا جو و شرایط کرونا و بسته بودن جاده ها و عدم دسترسی به اساتید و ... را نیز در نظر گرفته نشد.لازم به ذکر است اینجانب پس از قبولی در سال ۹۳ با علم آگاهی از بخشنامه های زمان قبولی اقدام به تحصیل نمودم و در حال حاضر با چندین مقاله علمی پژوهشی و یک مقاله isi و تأییدات اساتید راهنما و مدیر گروه بر روی آنها و آماده بودن متن پایان نامه ، برخلاف بخشنامه پیشین از ۱۵ آبان ماه(با وجود شیوع بیماری کرونا و بسته بودن جاده ها) مجوز دفاع صادر نمیشود !!!خواهشمند است ، بخشنامه جدید را بر اساس کمپین‌های دانشجوی و خواسته دانشجویان حذف نمایید.ارادتمند

 

قرعه کشی نا عادلانه خودرو ،با توجه به سیستم ظالمانه قرعه کشی خودرو که درصد برندگان شهرستانهای کوچک بسیار بسیار کم بوده لازم است جهت رعایت عدالت نسبت توزیع خودرو برای هر استان به نسبت درصد جمعیت آن استان به کل کشور برای آن استان اختصاص پیدا کند چون در سیستم الان مردم استانهاو شهرستانهای کم جمعیت و محروم امکان برنده شدنشان بسیار کم می باشد چون استانهاو شهرستانهای پرجمعیت اکثر خودرو ها را برنده شده و شهرستانهای کوچک و محروم به ندرت برنده می شوند که اگر به لیست برندگان قرعه کشی خودروسازان در سایت هایشان نگاهی بیندازید متوجه میشویدکه تعداد زیادی از شهرستانهای کل کشور شانس بسیار کمی جهت برنده شدن داشته و دارند در حالی که بایستی مثل توزیع بودجه کشوری به نسبت جمعیت در قضیه تخصیص خودرو هم به نسبت درصد جمعیت کشوری می بایست سهم هر شهرستان جهت دریافت خودرو اختصاص پیدا کند تا همه ملت ایران بطور مساوی شانس برنده شدن داشته باشند بنابراین بر مسئولین امر لازم است برای هر استان و شهرستان به نسبت جمعیتش به کل کشور خودرو اختصاص یابد که این امر هم با توجه به کد ملی هر شهرستان قابل شناسایی است از نمایندگان محترم در مجلس و مسئولین خواستاریم جهت احقاق حق این مردم در این خصوص تمام تلاش خود را انجام دهند

 

سلام و عرض ادب خدمت سردبیر محترم،ما داوطلبان کنکور دکترای وزارت بهداشت چندین ماه است درگیر بی برنامگی و بی نظمی سازمان سنجش پزشکی شده ایم.علی رغم برگزاری آزمون دکترای وزارت بهداشت قبل از بسیاری از آزمونها و کنکورهای کشوری و ملی ، هنوز نتایج نهایی کنکور دکترای وزارت بهداشت اعلام نشده است.با توجه به اینکه امسال مصاحبه نیز از فرآیند آزمون حذف شده بود و فقط یک کلیپ ۱۰ دقیقه ای از طرف داوطلبان به جای مصاحبه ارسال شد هنوز هیچ خبر موثقی از تاریخ اعلام نتایج ذکر نشده است.جالب اینجاست که داوطلبان دکترای وزارت علوم علی رغم وجود فرآیند مصاحبه مجازی و حجم چندین برابری داوطلبان نسبت به داوطلبان دکترای وزارت بهداشت چند هفته پیش از نتایج خود آگاه شده اند و ترم تحصیلی آنان از ۱۵ آبان آغاز شده است.همینطور دانشگاه آزاد نیز مصاحبه ۲۵ هزار نفر را برگزار و نتایج نهایی را اعلام کرده است ولی ۳۰۰۰ نفر داوطلب دکترای وزارت بهداشت که مصاحبه نیز نداشتند هنوز در بلاتکلیفی قرار دارند.این سازمان به هیچ عنوان پاسخگوی داوطلبان نبوده و هم اکنون دیگر پاسخ تلفن داوطلبان را نیز نمی دهد و حتی یک اطلاعیه یک خطی را نیز در سایت خود مبنی بر اعلام تاریخ دقیق نتایج ذکر نکرده است.ما داوطلبان دکترای وزارت بهداشت از شما سر دبیر محترم خواهشمندیم با توجه به اینکه این سازمان پاسخ ما را نمی دهد شما به عنوان خبرگزاری اقدام به بررسی موضوع نمایید.شاید با پیگیری شما ، مسئولین محترم پاسخگوی ۳۰۰۰ داوطلب نگران دکترای وزارت بهداشت باشند.

 

سلام،بنابر اعلام سازمان نظام وظیفه، دانش آموزان پسری که در نیمه اول شهریور ۱۳۹۸ دیپلم خود را اخذ نمودند، می بایست تا ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ ، اقدامات لازم برای اعزام به خدمت (پست دفترچه) را انجام می دادند.این در صورتی ست که بسیاری از دانش آموزان منتظر اعلام نتایج کنکور خود ماندند. و متاسفانه از روی عدم اطلاع نسبت به ارسال دفترچه خدمت خود دیرتر از موعد مقرر اقدام نموده اند!فلذا با پرسش از دفاتر خدمات الکترونیکی پلیس+۱۰، متاسفانه این دانش آموزان در زمره *غائبین* قرار گرفته‌اند که از عواقب ناشی از آن عدم امکان ثبت نام در دانشگاه ها قلمداد شده است! قابل ذکر است که بسیاری از دانش آموزان فارغ التحصیلی که این اشتباه را سهواً و از روی غفلت مرتکب شده اند، دارای رتبه های خوب و تراز اول کشوری نیز هستند! که در رشته های برتر نظیر پزشکی نیز قبول شده اند!!! لذا از شما خواهشمندیم طی هماهنگي با رئیس سازمان نظام وظیفه ناجا، نسبت به ایجاد فرصت مجدد يا تعریف بازه زمانی جدید جهت معرفی دانش آموزان ویا حتی عفو غیبت اين مشمولین اقدام نمایند تا مشکلی در ثبت نام دانشگاه این دانش آموزان سخت کوش کشور که امسال نيز ویروس منحوس کرونا بشدت گریبان گیر آنها شده است، ایجاد نشود!!!!.

 

 

الان ساعت حدود ٦ و بيست دقيقه است طبق دستور اداره بهداشت كرونا بايد ساعت ٦ فروشگاه هاي غير ضرور تعطيل ميشدند تقريبا ٨٠-٩٠ درصد فروشگاه هاي مختلف باز هستند آقاي دولت مسئول كرونا بايد با قاطعيت عمل كنيد

 

آقای قالیباف رییس محترم مجلس چرا نامه دادخواهی بازنشستگان ومستمری بگیران بدبخت تامین اجتماعی که 70درصدشون زیر 3میلیون مستمری دارن ودرفلاکت وبدبختی زندگی می کنن نادیده گرفتی قرار بود مجلس حامی مظلومین باشه نه درمقابل ما .حق بازنشسته تامین اجتماعی با 30سال سابقه مستمری ناچیز 2800نیست لطفا نگاهی به فیش های حقوق سایر بازنشستگان نفت ولشکری وکشوری بندازید تا متوجه این تبعیض وحشتناک شوید ما بازنشستگان تامین اجتماعی از مجلس انتظار داریم دولت را تحت فشار قرار دهد برای اجرای قانون همسان سازی وپس دادن اموال تامین اجتماعی که بیش از 400هزار میلیارد تومان است

 

حکم حقوقی کارمند پیمانی شهرداری با پست کارشناسی 3 میلیون و 800 هزار تومن هست.... اما با مزایای دریافتی مجموع ناخالص حقوقش میشه بالای 10 میلیون تومان.... یعنی 2.5 برابر حکم قانونی حقوقش دریافتی داره که صد در صد غیر قانونی هست.... ضمنا پاداش آخر سال 20 میلیونی به بالا رو هم که هر سال علاوه بر عیدی بهشون میدن رو فراموش نکنیم.... بماند عیدی ها برخی واریز های غیر از فیش حقوقی... فقط ماندم مدیران شهرداری دریافتیشون چقدر هست!!؟ آیا جا برای برخورد با این حجم مزایای غیر قانونی وجود ندارد؟ این بی عدالتی در پرداخت حقوق و مزایا نیست... چرا به برخی ادارات مثل دادگستری با آن حجم بالای کاری هیچ مزایایی تعلق نمی گیرد.؟ این حیف و میل بیت المال نیست؟ .. مجلس کجاست؟ قوه قضائیه کجاست؟

منبع: الف

کلیدواژه: دکترای وزارت بهداشت تامین اجتماعی دانش آموزان قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۵۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سنجش رسانه‌ها، عنوان عامی است که به بررسی عملکرد، ارزیابی و نظارت بر فعالیت‌های سازمان رسانه‌ای در طیف گسترده‌ای از موضوعاتی، چون محتوا، نیروی انسانی، امکانات فنی، افکارسنجی مخاطبان، تاثیر رسانه‌ها و ... اطلاق می‌شود، سنجش‌ها به منظور ارائه بازخورد و پیشنهاد به رسانه‌ها برای بهبود عملکرد و افزایش کیفیت محتوا انجام می‌شود و به صورت مستمر و موردی، انحراف از معیار‌ها و شاخص‌های تعیین شده را گوشزد می‌کند و ضمن تذکر ایرادها، راهکار‌هایی برای تحقق وضعیت مطلوب به دست می‌دهد.

دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «گزارش نظارتی واکاوی وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران؛ مطالعه موردی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» بیان می‌کند که رسانه‌ها نقش مهمی در شکل‌دهی به نظر‌ها و عقاید عمومی و حتی سیاست‌ها و تصمیمات عمومی دارند. از این منظر همواره سنجش رسانه‌ها برای اطمینان از شفافیت، دقت و صحت اطلاعات آنها ضروری است. با مفروض دانستن ارائه اطلاعات صحیح و شفاف، رسانه‌ها این امکان را به شهروندان می‌دهند تا تصمیم‌گیری‌های خود را درست و براساس اطلاعات کافی اتخاذ کنند. از دیگر سو همین رسانه‌ها ممکن است در انتشار اخبار، تحلیل‌ها و نقدها، اشکال‌هایی داشته باشند، سنجش رسانه‌ها کمک می‌کند تا این اشکالات شناخته شده و به‌موقع راهکار‌های مناسب برای رفع آنها ارائه شود؛ ضمناً این کار، سبب می‌شود تا فرایند تصمیم‌گیری و عملکرد رسانه‌ها قابل‌اعتماد و شفاف‌تر شود که این مهم ارتقای سطح اعتماد عمومی به رسانه‌ها را دربردارد؛ سنجش رسانه‌ها به‌طورکلی می‌تواند با شناسایی نقاط ضعف و نیاز‌های رسانه، زمینه برنامه‌ریزی مناسب برای بهبود عملکرد آنها را فراهم آورد. 

* پژوهش‌های متمرکز بر سنجش «صدا و سیما»

این گزارش توضیح می‌دهد که در ایران مراکز مختلفی به پژوهش‌های مرتبط با سنجش رسانه‌ها (اعم از رسانه‌های خدمت عمومی، خصوصی و...) مشغول هستند و برخی از نتایج آن در قالب مقالات و گزارش‌های پژوهشی منتشر می‌شود؛ کوشش این گزارش، شناسایی ابزار، روش‌ها و ابعاد مختلف سنجش‌های مرتبط به رادیو- تلویزیون خدمت عمومی ست و از این منظر پژوهش‌های متمرکز بر سنجش «صدا و سیما» را دست‌مایه مطالعه قرار داده است؛ مرحله نخست با شناسایی مراکز متولی این امر آغاز شده و مراکزی درون صدا و سیما و بیرون از آن مورد بررسی قرار گرفته‌اند که مأموریت و هدف اصلی آنها سنجش رسانه صدا و سیماست و یا بسته به تقاضا و امکاناتشان، عهده‌دار انجام سنجش از جهات مختلف (مخاطب، محتوا و ...) بوده‌اند. 

این گزارش توضیح می‌دهد که اطلاق محرمانگی به اغلب سنجش‌ها نیز موجب برچسب‌هایی نظیر؛ عدم اعتبار و روایی ابزار و روش‌های سنجش، مُهمل خوانده شدن داده‌ها و نتایج شده است

در این گزارش تلاش شده است که با توجه به تکثر مفاهیم این حوزه و طیف وسیعی از واژگان نظیر نظارت، ارزیابی، سنجش، پایش، ارزشیابی، افکارسنجی، مخاطب‌سنجی، تحلیل محتوا، رصد و... که هرکدام ناظر بر بعد و شاخص خاصی از این موضوع هستند، تصویری از کاربرد این کلمات در منابع علمی حوزه ارتباطات و رسانه (با تفکیک از سایر مطالعات مدیریت سازمان‌های غیررسانه‌ای) ارائه شود و واژه «سنجش» را به‌عنوان واژه اصلی برگزیده است و کاربرد سایر واژگان و معنای آن در مطالعات حوزه رسانه را نیز مشخص کرده است. 

* محرمانگی نتایج سنجش‌ها

این گزارش ادامه می‌دهد که حاصل شناسایی مراکز عهده دار سنجش و یا مرتبط با امر سنجش رسانه‌ها و نیز گفتگو با مدیران در مورد تحقیقات مرتبط، ابعاد، روش‌ها، ابزار و نتایج، مشخص کرد به‌دلیل محرمانگی، جزئیات و نتایج اغلب «سنجش»‌های انجام شده، برای غیر از رؤسای سازمان صدا و سیما و سفارش‌دهندگان طرح‌ها؛ مردم، پژوهشگران و حتی مراکز و نهاد‌های همسو یا همکار در این حوزه غیرقابل دسترس است و علی‌رغم انباشت سرمایه انسانی، امکانات کمک‌کننده یا بانک اطلاعات قوی در این مراکز، به یافته‌ها و نتایج این سنجش‌ها دسترسی ندارند و با اطلاق «طبقه‌بندی محرمانه» به اکثر گزارش‌ها و نتایجِ سنجش‌ها و عدم دسترسی مردم و سایر نهاد‌های همسو به آنها، ماده (۱۹) قانون دسترسی آزاد به اطلاعات و نیز ماده (۷۵) قانون برنامه هفتم پیشرفت، تحقق نخواهند یافت. 

این گزارش توضیح می‌دهد که اطلاق محرمانگی به اغلب سنجش‌ها نیز موجب برچسب‌هایی نظیر؛ عدم اعتبار و روایی ابزار و روش‌های سنجش، مُهمل خوانده شدن داده‌ها و نتایج شده است. 

* جزیره‌ای بودن روند سنجش رسانه‌ها

در این گزارش بیان می‌شود که یکی از مهم‌ترین و چشم گیرترین یافته‌های این گزارش، عدم وجود حلقه اتصالی میان مراکزِ تحقیقاتی متمرکز بر امر سنجش صدا و سیما در بهره‌وری از امکانات و نتایجِ تحقیقات یکدیگر است؛ اینکه جزایر پراکنده غنی از امکانات، مشغول سنجش‌ها هستند؛ مهم‌ترین آسیب روند فعلی سنجش رسانه‌های خدمت عمومی مورد این پژوهش، محسوب می‌شود. 

در این گزارش آمده است که علاوه بر این، به‌نظر می‌رسد «مخاطب» اگر‌چه در نظرسنجی‌های مرتبط با اثرسنجی‌ها، سنجش رضایت، افکار‌سنجی و... مورد مشارکت قرار می‌گیرد، اما اغلب از دسترسی به نتایج این سنجش‌ها در سطوح مختلف بی‌بهره است و تأثیر چندانی از کاربست نظراتش در تغییر محتوای ارائه شده در صدا و سیما اعم از آنتن، کنداکتور و... نمی‌بیند (این مخاطبان شامل مردم، پژوهشگران و متخصصان این حوزه هستند). برای این مراکز التزام و مسئولیتی برای ارائه گزارش به مردم (علی‌رغم تأکیدات قانونی) و پاسخگویی نسبت به تغییرات ناشی از یافته‌های افکارسنجی‌ها، در وظایف و ماموریت ها، تعریف نشده است. 

این گزارش بیان می‌کند که البته که چالش‌های مورد اشاره در بالا، بیش از همه برآمده از ماموریت‌ها و برنامه ها، اساسنامه و ... این مراکز است که وظیفه ارائه گزارش و یا نتایج به محققان، سایر نهاد‌ها و مخاطبان در آنها تعریف نشده و مورد غفلت قرار گرفته است و اکثر این سازمان‌ها تنها متعهد به پاسخگویی به نهاد‌ها و روسای بالادستی خود هستند و نسبت به محققان و مخاطبان وظیفه و مسئولیتی برای پاسخگویی ندارند.

نهاد یا مرکزی از میان یا فرای این مراکز و نهاد‌ها جهت تجمیع یافته‌ها، کاربست نتایج، با مامور تامین ضمانت اجرایی لازم برای تغییرات ناشی از نتایج سنجش‌ها و اعلام آن به مخاطبان و نهاد‌های همسو یا فرداستی تعریف شود. به عنوان مثال نهاد یا مرکزی متولی و مسئول بررسی تأثیر نتایج سنجش‌ها بر حسن انجام و روند فعالیت‌ها و عملکرد آتی سازمان صدا و سیما باشد

این گزارش ادامه می‌دهد که همچنین در اهداف، ماموریت‌ها و روند فعالیت‌های مراکز مورد مطالعه، اهتمام و ضمانت اجرایی لازم بر کاربستِ نتایج سنجش‌های انجام شده دیده نشد؛ اینکه مرحله مشخصی پس از سنجش‌ها متوجه و متمرکز بر اجرای پیشنهاد‌های برآمده از یافته ها، باشند و گزارش اجرای آن را به اطلاع مدیران، نخبگان، محققان و مخاطبان برسانند. 

در این گزارش مطرح شده است که با توجه به آنچه از سازوکار سنجش رسانه‌ها در نهاد‌های وابسته به صدا و سیما و مراکز مستقل همسو، از خلال مطالعات اسنادی و گفتگو‌ها در این گزارش احصا شده است؛ می‌توان با تکیه بر سرمایه انسانی، بانک داده‌ها و تجربه پژوهش‌های سال‌های متمادی، ضمن جلب مشارکت متخصصان و صاحب‌نظران دانشگاهی و پژوهشیِ مرتبط با این حوزه و حتی مخاطبان، به راهکار‌هایی برای بهبود فرایند‌های فعلی دست یافت که الزامات تحقق مرجعیت رسانه‌ای را با مطمح‌نظر داشتن اقتضائات صحیح سنجش رسانه‌های خدمت عمومی، فراهم می‌آورد.

* ضرورت تجمیع داده‌ها و تأمین ابزار لازم برای تحقیقات

این گزارش ادامه می‌دهد که مشارکت مراکز تحقیقاتی و نظارتی همراه با بازتعریف وظایف، تعهدات و نقش‌ها، مسئولیت و پاسخگویی نسبت به روند انجام سنجش‌ها و نتایج استخراج‌شده، تقویت‌کننده سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران خواهند بود و ضمن تجمیع داده‌ها و تأمین ابزار لازم برای تحقیقات با سایر مراکز یا نهاد‌های همسو می‌توانند به‌شرط برخورداری از صلاحیت لازم، از نتایج گزارش‌های طبقه‌بندی شده نیز بهره ببرند. 

این گزارش توضیح می‌دهد که با این کار علاوه بر جلوگیری از موازی‌کاری‌های پژوهشی می‌توان با استفاده از فناوری‌های نوین رسانه‌ای (نظیر ابزار تسهیل‌کننده هوش مصنوعی در تجمیع و تحلیل داده‌ها)، مانع از اتلاف هزینه‌ها شد و با هم‌افزایی‌ها، فرایند‌ها و روند‌های فعلی نظارت و ارزیابی‌ها را بهبود بخشید.

در این گزارش آمده است که ضمناً با تعریف جایگاه مخاطب در بهره‌مندی از نتایج پژوهش‌ها در قالب تأثیر نتایج سنجش‌ها در محتوای ارائه شده، براساس نظر مخاطبان، می‌توان به راهکار‌های تحقق مرجعیت رسانه‌ای دست یافت. 

* بازتعریف یا اصلاح مأموریت‌ها و اهداف برخی از این مراکز تحقیقاتی

این گزارش ادامه می‌دهد که سطح‌بندی نوع و میزان دسترسی به اطلاعات مربوط به سنجش‌ها (اعم از ابزار، روش، نمونه و...)، بازنگری در اهداف و مأموریت مراکز متولی نظارت بر صدا و سیما با تأکید بر لزوم پاسخگویی به مخاطبان و مردم، به اشتراک‌گذاری نتایج سنجش‌ها، ورود یک نهاد فراسازمانی (یا یکی از مراکز فعلی متولی سنجش‌ها) به‌منظور هم‌افزایی سنجش‌های رسانه‌ای، تعریف مسئولیت برای شورای نظارت بر صدا و سیما جهت نظارت بر کاربست نتایج سنجش‌ها در عملکرد آتی و حسن انجام آن و نیز تغییر جایگاه مخاطب از مشارکت‌کننده صرف در نظرسنجی‌ها، به عامل مؤثر بر محتوای رسانه، بدون‌شک نیازمند بازتعریف یا اصلاح مأموریت‌ها و اهداف برخی از این مراکز درونی و بیرونی صدا و سیما به‌عنوان متولی امر سنجش خواهد بود که در این طرح تنها به‌صورت مقدمه و راهکار اولیه ارائه شده است تا در طرحی جامع ناظر بر آسیب‌شناسی سنجش رسانه‌های خدمت عمومی، مفصلاً و با جزئیات به آن پرداخته شود.

در این گزارش پیشنهاد شده است که طبقه بندی محرمانگی نتایج و تعریف سطح کاربری دسترسی مردم، نخبگان، مراکز همسو و پژوهشگران با هدف سهولت دسترسی مخاطبان به نتایج گزارش‌ها بازنگری شود.

پیشنهاد دیگر مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش مبنی بر این است که سازوکار مشخص برای کاربست نتایج و یافته‌های سنجش‌ها و اعمال آن در عملکرد آتی برای افزایش اعتماد مخاطبان و مشارکت پژوهشگران با اعتماد به نتیجه‌بخش و مؤثر بودن مشارکت در سنجش‌ها و مشاهده تأثیرات آنها ایجاد شود. این امر می‌تواند با تعریف الزامات قانونی مشخص برای اعمال نتایج نظرسنجی‌ها در اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها عملی شود.

این گزارش همچنین پیشنهاد کرده است که نهاد یا مرکزی از میان یا فرای این مراکز و نهاد‌ها جهت تجمیع یافته‌ها، کاربست نتایج، با مامور تامین ضمانت اجرایی لازم برای تغییرات ناشی از نتایج سنجش‌ها و اعلام آن به مخاطبان و نهاد‌های همسو یا فرداستی تعریف شود. به عنوان مثال نهاد یا مرکزی متولی و مسئول بررسی تأثیر نتایج سنجش‌ها بر حسن انجام و روند فعالیت‌ها و عملکرد آتی سازمان صدا و سیما باشد. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهیاران و شوراهای اسلامی در تنگستان مفاخر حوزه خود را معرفی کنند
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل
  • ۶۳مرکز معاینه فنی خودرو در استان تهران به مردم خدمت رسانی می کنند
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • مشخص شدن نتایج قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی/ سپاهان حریف ملوان شد